24 augusti 2012

Var sak har sin tid...

Nu läggs Roses and stuff i malpåse. Det har varit fantastiskt roliga år med bloggen och med Blooming Friday, och jag är så glad och tacksam över alla positiva och uppmuntrande kommentarer jag har fått genom åren och alla bloggare jag har lärt känna.

Men tiden räcker inte riktigt till. Så därför lämnar jag gärna över stafettpinnen: är det någon som vill fortsätta med Blooming Friday / Blommig fredag så gör gärna det! Bloggen kommer ligga kvar och kanske tar jag upp den ur malpåsen igen så småningom. Tills dess kommer jag mest hålla till på min fotoblogg och - under sommarhalvåret - min rosenblogg.

There's an end to everything. Roses and stuff will go to sleep - at least for a while. Thanks a lot for nice and encouraging comments during these years!Kram till er alla Katarina

P.S. Pilgrim på Bland rosor och bladlöss tar över Blooming Friday!

P.P.S. Nature Footstep har också trevliga fotoutmaningar!


31 kommentarer :

Rosor och ruiner sa...

Nämen vad tråkigt! Jag kommer verkligen sakna dina inlägg och Blommig fredag! Jag får kika in i dina andra bloggar! Förstår att det kan vara svårt att få tiden att räcka till!
Vilken otroligt vacker bild, du är så duktig på det här med foto!!
Ha det gott!

Helens trädgård sa...

Ja, ibland räcker inte tiden till allt man vill göra utan man måste prioritera.
Tack för alla fantastiska teman vi har fått på fredagarna. Kommer att sakna dom.

Besöker din andra bloggar då istället :=)

Trevlig helg!

Hélena sa...

Jag älskar blommig fredag och all tankeverksamhet kring temat. Ett så underbart inslag i trädgårdstänkandet när hösten och vintern kör igång. Gick igår och funderade på när du skulle köra igång igen. Kanske jag som är så fotogalen skulle ta dig på orden och ta stafettpinnen. Ja, jag tror jag gör det! Få se om intresset finns kvar även om det inte är du som hittar på teman. Kommer att följa dina andra bloggar slaviskt!
Många kramar Hélena

Anonym sa...

Så är det ibland, tiden räcker inte till allt och man måste prioritera. Jag kommer att sakna dina kluriga teman, och hoppas att Hélena tar stafettpinnen! Jag lovar att hjälpa till att hitta på teman om det behövs.

Ha det riktigt bra så ses vi nån annanstans i bloggvärlden! Kram från Hanna

Hélena sa...

Ja, gärna! Jag lägger ut ett inlägg om nästa ett tema till nästa fredag så hinner alla fundera under veckan.
Kramar Hélena

Lotta sa...

Jättesynd att du lägger ner för det har varit så roligt men jag förstår varför och jag är jätteglad att Pilgrim tar över.
Önskar dig en finfin helg och hoppas att vi kommer att ses här i bloggvärlden även framöver.
Kram Lotta

Berit sa...

ÅÅÅÅ jag som gick häromdagen och funderade när Blomming fredag började igen. Men som sagt allt har sin tid och ibland så räcker inte tiden till allt man vill göra och då måste man prioritera. Komer ju att följa dig i de andra bloggarna:)
Kul Helen om du vill ta över stafettpinnen:)
Ha en underbar dag!!

Sabelhagens Olivlund sa...

Helt rätt av dig att lägga ner om du känner att tiden inte finns längre. Det har varit jätteroligt att vara med på blommig fredag, väldigt uppskattat att du hållit på med det.
Vad roligt att Helena tar tag i stafettpinnen.
Hojta till om det behövs någon hjälp.
Kram Maria

Eva Linnea sa...

Så sant : var sak har sin tid. Men du ska ha tusen TACK för att du drivit detta roliga, trevliga & inspirerande med nytt klurigt tema varje vecka.
Kram från Eva Linnea

Ingmarie We sa...

Ja du Katarina, ibland räcker inte orken och lusten till vad gäller bloggandet. Tack för de här åren med Blommig Fredag/Blooming Friday. Jag får följa din fotoblogg istället. Fint att Pilgrim/Helena erbjuder sig att ta över! Vi tackar och niger och bockar. Jag tycker att vi försöker hjälpas åt och sprida informationen på våra bloggar om Blommig Fredag!

Merja sa...

Har faktiskt gått och undrat när de kör i gång...Hoppas att någon fortsätter.

Tack snälla för alla finurliga teman du hittat på!!

Kommer att kika in till dina andra bloggar.

Trevlig helg!

Inger sa...

Har redan hunnit se fram emot Blommig fredag men har full förståelse för att du lämnar stafettpinnen vidare.
Tack ska du ha och sköt om dig!
Kram

Donna sa...

Oh I am sad for us but certainly understand not having enough time...I will continue to check out your other blogs and will miss Blooming Friday

Donna sa...

I forgot to ask if you would add the follow by email option to your other blogs...thx

Karin A sa...

Katarina, förstår dig precis. Men vad bra att du låter bloggen ligga kvar och att du fortsätter på dina andra sidor. :) Snart är det dags för moodboard igen! Ha en fin helg i regnet. Kram!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Tack Katarina för all den här tiden! Förstår att det tagit grymt mycket tid, men vi ses garanterat någon annanstans i bloggvärlden.
Kramar till dig!

Helen/patientgardener sa...

Wonderful photograph

Anonym sa...

Det var trevligt att få vara med i Blooming Friday den tid som var. Tack för det. Fortsätter att kolla in på dina andra blogg då och då.
Ha de' gott i framtiden. Anki-itte.

Leena sa...

Åh, synd! Jag gillar verkligen Blommig fredag i nuvarande tappning men bra att det ordnade sig med fortsättning också.
Du ska ha jättetack för att ha ordnat alla dessa trevliga utmaningar åt oss och visat din vackra trädgård!
Ha det bra!
Leena

Lotta 8`) sa...

Hej Katarina, hoppas verkligen du haft en skön sommar och läst de där böckerna du skulle läsa :)
Tråkigt att du inte kommer att ratta runt blommig fredag, men som du skriver, allting har en ände.... men jag skall ha koll på dig på din fotoblogg :)
Ha det så gott, många kramar till dig från mig ♥

Humlans Lott sa...

Tråkigt att du lämnar in, men bra att nån annan tar över. Det har varit himla trevligt med Blooming Fridays. Tack för alla fredagar!

Ha det gott!

Anette sa...

Tack för allt arbete du har lagt ned. Har själv haft lite svårt att få tiden att räcka till för bloggandet i sommar och då har jag ju bara en blogg! /Anette

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Katarina!
Hoppas sommaren varit fin. Gick här och funderade på när du skulle dra igång Blooming Friday igen och nog blev jag besviken när jag läste om ditt beslut men jag förstår att det är svårt att få tiden att räcka till. Många tack för den tid du lagt ner. Det har varit väldigt roligt. Kul att Pilgrim ta över stafettpinnen.
Ha det gott
Birgitta

Unknown sa...

Sååå trist, Katarina. Jag tackar och niger för den tid du haft Blooming Friday -det har varit så härliga utmaningar! Men visst är det så att allting har sin tid och man ska BARA göra det som är kul:)
Nu ska jag hoppa in till Helene och se om det finns något fredagstema där:)
Varmaste hjärtebloggkramen,
Charlotta

Gela sa...

OOOUUUPS vad jag missat här. Jag är så glad över den tid du orkat hålla igång blommig fredag. Men vet ju själv hur det är med tiden, jag hinner knappt skriva på min ena blogg än mindre vara runt på alla fina bloggar. Men fortsätter kika runt när jag hinner. Ett stoooort tack igen. Ha en fin fin dag/Gela

Anonym sa...

Hej Katarina,

Jag är lite sen men vill bara tacka för alla blommig fredag du har hållit i! Förstår att det är svårt att hinna, man får göra det man vill och orkar.

Ha det fint, vi hörs o ses!
Kram Birgit

Unknown sa...

Hello Katarina
noticed your comment on this blog and wanted to stop by to say hello.
Take care,
Gisela.

Anjas Hill sa...

Kära Katarina!
Det är många som är väldigt tacksamma över hur du har lotsat oss igenom den trista årstiden under några år.
Nu är det en anna som tagit över och du kan ägna dig åt något annat:)))!

Tack än en gång! /Anja

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Takk for alle floitte bilder som absolutt ikke tar slutt sjølom du tar pause i Roses and stuff. Regner med at fotobloggen varter opp med mange nytelser.
Ha det godt fra Bjørg Nina

Carolyn ♥ sa...

Missing you!

Villy sa...

Nej... Hvor træls.. Håber du vil tilbage til din blog.