18 februari 2012

Bort med ordverifiering! / No more captcha codes!

Jag tycker inte om krångliga ordverifieringar! Det ska vara lätt att kommentera! Jag försökte ta bort dem men kunde inte lista ut hur man skulle göra, så nu har jag bytt till pop-up-fönster i stället. Hoppas därmed att det ska bli lättare att kommentera här.

I don't like having to write a code before I can comment on a blog! Do you? In order to make it easier for you to comment here, I changed to a pop-up window. Hopefully you will now be able to comment without being forced to find out which letters to write down. Många, många försök senare: Jag har lyckats få bort ordverifieringen! Först rensade jag cache-minnet. Därefter kunde jag komma åt det gamla gränssnittet (www.blogger.com) och under inställningar - kommentarer kunde jag ta bort ordverifieringen på alla mina bloggar.

Many, many trials later: I finally got rid of the captcha codes! To start with, I cleared the cache. After that I took back the 'old' Blogger. This enabled me to say no to codes.
14 kommentarer :

Anna Vattenkanna sa...

Jag kan bara hålla med. Du har fortfarande din ordkontroll kvar - om du vill kan du gå in hos mig och se hur du tar bort den.

http://annavattenkannastradgard.blogspot.com/2012/02/jag-ar-ingen-robot.html

Kram

Alen Trädgård sa...

Vilken sagolikt vacker vinterbild! Här öser regnet ner idag så nu hoppas jag att den snö som finns försvinner;) Ha det gott/Monne

Anna Vattenkanna sa...

I gamla gränssnittet - gå till Instrumentpanel, Välj fliken Inställningar. Väl där välj underflik Kommentarer. Skrolla ner en bra bit på sidan så hittar du Ja eller nej-rutorna till ordkontrollen. Lycka till!

Kram

Moa sa...

Håller oxå fullständigt med.. och det var lustigt Katarina för jag satt nyss o funderade på om jag skulle skriva om det.. Gör jag nog för jag har på alla mina år här på blogger ytterst sällan störts av sånt som inte skulle kommentera.. kram o ha en finfin lördag.. Moa

Anonym sa...

På tiden att någon tar upp detta. Några besväras av spam som har ökat mycket, men vissa ordkontroller är så besvärliga att jag ger upp. Har märkt att det har kommit flera, ja sådana som du har här. Jag har mycket svårt att tyda den texten.

Hannele på Hisingen sa...

Ordverifieringen har du kvar, den har blivit så svår, man får göra om allting flera gånger... Ha en bra helg!

Hannele sa...

P.S.
spam går du direkt till papperskorgen

Mia sa...

Ja du har rätt den är så svår, jag har också fått skriva om flera gånger hos vissa.Den finns kvar här med.

Mias Trädgård sa...

Jag håller med helt och hållet! Den nya verifieringen är helt galet svår att se! Nu har jag tagit bort ordverifieringen hos mig med, gillar den verkligen inte! Får väl se om man får en massa extra SPAM, men det brukar vara hanterligt! Ha en fortsatt fin helg! :) Mia

Mias Trädgård sa...

Och nu fanns det ingen ordverifiering kvar hos dig heller, glömde jag säga! :) Mia

Gudrun sa...

Håller med dig. Det är jättejobbigt med ordverifieringen.
Ha det gott.

Rose Garden Malevik sa...

Hej Katarina
¨GRATTIS :)
för de e riktigt jobbigt.......
å missa nu inte......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

redan 70fina bloggar med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Randi sa...

Håller fullständigt med dig. Jag tog också genast bort den i - Inställningar för kommentarer.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ja jisses vilket krångel den nya innebar.

Ha en fin vecka!!
/Charlotte