18 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn


Varken växter eller barn kan växa utan vatten  / Neither plants nor children can grow without water


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj.UNICEF helps children with vaccine, medicine, clean water and education. You can help too!

2 kommentarer :

♥EL♥ sa...

Hej! Jag är månadsgivare till SOS-barnbyar, också till barnen eller varenda unge som det står. Det låter så gulligt. Barn(barn)en är ju det viktigaste vi har, i hela världen. Ska se om jag lyckas lägga ut ett inlägg och vara med i kampanjen för UNICEF.
Kram från Eva Linnea

Laila sa...

Såg att Eva Linnea hade lagt ut sitt inlägg nu i kväll och givetvis ska jag också gå med!
Ha det gott!/Laila