19 augusti 2013

Månadsbild - augusti

Den lilla skogstjärnen är nästan torrlagd, trots att det har regnat massor den sista tiden.  Men det är grönt och härligt - fast vi har ovanligt mycket mygg i år..

Monthly picture for August: It's quite dry in the woods, despite the great amount of rain that we've had lately. But it's still green and lush - but with too many mosquitos!

Skriv in din url här nedanför och länka tillbaka hit om du vill delta i månadsbilden.

Katarina

6 kommentarer :

Alen Trädgård sa...

Här har det också regnat en hel del den sista tiden men som tur är märker jag inte av några myggor:) Vilken härligt grönskande bild! Ha det gott/Monne

Sanna sa...

Men vad grönt och fint det är vid din tjärn nu!
Här där jag bor nu så har det regnat bra de sista två veckorna och en del kryp och insekter har hittat fram.
Kände mig till slut tvungen att hitta något i min närhet nu att fota då jag befinner mig några timmar från trädet jag började fota, hoppas det är ok.
Ha en fin vecka!

carinaon sa...

Oj, vattnet har försvunnit! Ja det har varit en torr sommar. Men det är frodigt i din skogsglänta ändå.
Kram Carina

Hilde sa...

Så fint august-bilde, grønt og frodig.

Anjas Hill sa...

Riktigt roligt att jämföra bilderna. Själv kom jag liksom av mig - jag HATADE aprilmånaden som gjorde hela mitt jämförställe till så fult och uttorkat ställe. Egentligen lite synd för nu ser den hyfsad ut igen./Anja

Sanna sa...

Javisst är det gullris som växer på sidan om trädet. Nu märker man tydligt att det varit regn en period och med det lite kallare dock så har vi haft en vecka snart med jättefint väder så ännu finns några underbara sommardagar att ta till vara på. Det ska bli att se hur allas bilder ändras nu i höst :)