8 juli 2012

Rosor, rosor, rosor

Chloris

Lyda Rose

Black Boy


Clytemnestra

Parade

Le Rosier Èveque

Kamtschatka

Awakening

Rugelda

Det är vid den här tiden på året man går omkring i sin trädgård och bara njuter. Böjer sig ner och luktar på rosorna och inser att den trädgård man har skapat har blivit riktigt fin! Tar ut en kopp kaffe och en bok och sätter sig för att läsa, men kommer på sig själv med att ideligen lyfta blicken från boken för att njuta av blomprakten.

This is the time of year when one walks around in the garden, filled with joy. Bends down to smell the roses and realizes that the garden one created has turned out quite well! Brings out a cup of coffee and a book and sits down to read, but gets interrupted over and over again by the beauty of the flowers.12 kommentarer :

idehaven sa...

Hej Katarina.

Skønne og smukke roser. En del ualmindelige kan jeg se du har.

Tak for synet.
Hilsen Helga

Cecilia Artista sa...

Visst är det en ljuvlig tid nu i våra trädgårdar! Jag gör som du - tittar och tittar och bara njuter, inte minst av alla fantastiska rosor som blommar nu! Nu skulle tiden stå till ett bra tag!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Yes! Här doftar det också ljuvligt...

Alen Trädgård sa...

Det förstår jag att du gör, lyfter blicken alltså;) Vem skulle kunna koncentrera sig på en bok med sådana ljuvligheter inom synhåll:) Ha det gott/Monne

Donna sa...

How true especially with all the heavenly sights and smells of those roses

Vivi sa...

Himmel og hav, for en flott roseblomstring det er hos deg!
Nyt videre og kos deg! Klem

Anonym sa...

Gillar din sida, som en vägg och rosorna mot ett staket, passar bra. Jag har ju inte så många egna rosor, men njuter av andras, med eller utan kaffe.

carinaon sa...

Åh, vilka fina rosor du bjuder på. Jag har insett att rosor kan vara väldigt beroendeframkallande.
Kram Carina

Moa sa...

Ja du Katarina vilka underbara sorter du har då! Du är en riktigt rosdrottning.. *smile*.. mot mina till antalet små till antalet. Lyda Rose.. den vackra som jag en gång fick en liten stickling på men som jag inte lyckades med.. Men jag får ju njuta av den här och det är gott det också.. kram/moa

Torprosen sa...

Lydia rose...woow vad vacker..ja de är vackra alla men denna skönheten har jag missat!Mmm.. gör som du, bara njuter just nu!Ha det gott önskar Torprosen

Glädjekällan sa...

Underbara rosor. Förstår att du njuter.
Har också tagit ut en bok och en skön dyna till liggstolen men så fort jag lyfter blicken ser jag något ....
Ha det gott
Birgitta

Vilmantas sa...

Awakening er forkert navn. Vi skal sige Probuzeni - det er rigtig roses navn (tjek i Lars Åke Gustavssons "Rosor för Nordiska Trädgårdar")